2014. okt. 23.

Dekorálj dekortapasszal karácsonykor is!

A dekortapasz, vagy dekor ragasztó szalag, ki hogy hívja, egy remek találmány, mert pillanatok alatt meseszép eredményeket érhetünk el vele. Nagyon jó tapaszolni, mert tényleg a legegyszerűbb módon, tépve, ragasztva, szinte mindent karácsonyi pompába öltöztethetünk, illetve nagyon gyorsan készíthetünk vele karácsonyi lapot, vagy akár magát a karácsonyfát is!

Vegyél olcsó keksz kiszúró formákat, és dekoráld tapasszal! Akár fenyődísznek, akár ajándék kísérőnek remek ötlet!

Igazán környezettudatos és pénztárca barát megoldás, ha idén dekortapasz karácsonyfát állítasz. Nekünk nagyon tetszik!

Ajándékkísérő kártyákat is dekorálhatunk a tapasszal, majd egy kevés pékzsineggel kiegészítve mehetnek is a csomagjainkra!

El se hinnétek, de ezeket a díszeket söralátétből lehet elkészíteni. Mi biztos belevágunk ebbe a cuki és egyszerű projektbe!


Kisebb befőttes üvegekből igazán remek, és egyedi mécsestartókat készíthetünk dekortapaszolással. Azért, hogy a tapasz a helyén maradjon - mert a meleg miatt könnyen lekunkorodhat -, dekupázs ragasztóval mindenképpen menjetek át egy rétegben a kész mécsestartón. 

Díszeinket is megpimpelhetjük pár csík dekortapasszal. Így akár minden évben más és más hangulatú lehet a fánk.

Sima csomagolópapírba rejtett ajándékainkat remekül feldobhatjuk némi dekortapaszozással. Vagy akár igazi művészként csodacsomagokat is készíthetünk.

Egy aprócska ág, egy csinos, karácsonyi mintás dekortapasz, egy kartonlap, és készen is van az egyedi karácsonyi üdvözlő kártyánk. 


Ha tetszett a bejegyzés, olvasd el ezeket is:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...