2014. nov. 6.

AKCIÓS KUPON A BLOG OLVASÓINAK! 10% kedvezmény a Ruha-sziget webshopban

Vannak anyukák, akik mindig mindent előre megterveznek, de azért még velük is előfordul, hogy néha az utolsó pillanatra maradnak az elintéznivalók. Pedig megéri általában előre látónak lenni, mert sokat spórolhatsz (idővel és pénzzel is), főleg így karácsony előtt. A Ruha-sziget webáruház elő-karácsonyi akciójának keretében most be tudod szerezni a család apróbb tagjai számára az ajándékok egy részét.



Természetesen a hőn vágyott játékokra is szükség van, hiszen erre vágynak a gyerekek. Ezeket is nyugodtan csempésszük csak a fa alá!

De jó érzés, hogy kifejezetten hasznos dolgokra is költhetjük a pénzünket a karácsony szellemében. Lányos anyukák tudják, hogy bármely kislány örömmel próbálgatja fel új ruháját. Téli hűvös estékre pedig nagyon kényelmes és lábat melengető viselet egy vidám mintás bőrtalpú zokni.


Legújabb termékpalettájuk, a skandináv baba- és gyerekruhák, egy egészen prémium minőséget képviselnek, igazi ritkaságnak számítanak. Merész színhasználatukkal és vidám mintáikkal sok örömet csempészhetnek be a mindennapi öltözködésbe.

Ha lemaradtál az egynapos akcióról (jegyezd fel, az akciós nap : nov.7.) , akkor se szomorkodj, mert most a blog olvasói számára, vagyis Neked, egyedi kedvezményt biztosítanak nov.8.-dec.8. között történt egyszeri vásárlásodra. Használd az UNNEPELJ kuponkódot megrendelésednél, és 10%-kal kevesebbet fizetsz a csomagodért! Ne feledd, gyorsan, pontosan szállít Hozzád a Ruha-sziget!


Köszönjük a Ruha-sziget felajánlását, akinek tetszett a cikk, tegyen virtuális sétát náluk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...